web analytics

Reggel korán lementünk napágyat foglalni majd a bárban kötöttünk ki, igaz csak egy kávéra. Amikor „Shrek” (nagyon hasonlít rá) meglátott minket az étkezőben egyből töltötte a narancslevet majd később kérés nélkül a kávét is. Bámulatos, hogy minimális kedvességért (pénzért) cserébe mennyire odaadóak tudnak lenni az emberek. Fogyasztottunk a bárban majd hírt adtunk magunkról az otthoniaknak míg én szivaroztam. Innen egyenes út vezetett a partra.

Ebéd alatt Reloba szivarokat osztogattak a pasiknak. A néninek aki osztogatta megjegyeztem, hogy ebből nekem kell egy csomag, mennyi lenne. 10 cucot mondott a csomagra, helyből rávágtam, hogy kell nekem 1 csomag, de kicsivel később módosítottam 2-re. Holnapra elvileg meglesz 3-óra környékére, egyedül egy kis diszkréciót kér tőlünk, ami természetes hasonló helyzetekben.

Ebéd után visszamentünk a partra és folytattuk az ejtÅ‘zést. IdÅ‘közben a szél fokozódott és a vizibicikliket kitessékelték a vízbÅ‘l a nagy hullámok miatt. A megfázásom elérkezett az orrfolyós stádiumba, remélem holnapra elmúlik. A parton elszívtam a kapott Reloba szivart míg Kata szuszókált egyet. 5 óra felé mentünk fel, de addigra teljesen leégtünk az árnyékban. A bárban „nyalogattuk a sebeinket” és a koktélokat majd jött a harmadik szivar erre a napra. Ekkor már bárról-bárra jártunk körbe. Relatíve hamar, olyan fél 9 körül beadtuk a kulcsot ésvelmentünk aludni.

Kata szemével:

8. nap 2016.04.03. vasárnap: reggel ismét korán keltünk, gyors napágyfoglalás 🙂 . Mentünk kávézni, majd reggelizni. Egy kis borravaló, és már magától tudja a felszolgáló, hogy milyen innivalót kérünk. Lementünk a partra, fürcsi pihi, koktélok, interneten beszéltünk kicsit az itthoniakkal, majd ebéd.

Ebédnél helyi, belpiacos szivarokat kaptak a férfiak, Gábor egybÅ‘l rá is kérdezett, hogy tud-e neki szerezni a felszolgáló. Azt mondta tud és megbeszélték. Ezután ismét part, Gábor szivarozott, én pedig pihentem, jól esett. A szél délutánra kicsit feltámadt, késÅ‘ délutánra már annyira, hogy behozták a vízrÅ‘l a vízibicikliket is. A tenger is viharos lett. 5 körül felmentünk a partól. Nagyon leégtünk, elég volt (pedig árnyékban voltunk végig). Mentünk a bárba hűsítőért, majd vacsi, aztán korán a naptól kitikkadtan mentünk szunyálni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .