web analytics

Friss házasként relatíve sokáig henyéltünk majd a bár, étterem, tengerpart háromszögben mozogtunk és néha felmentünk a szobába is. Az étkezőben összefutottunk az igazgatóval, kedvesen érdeklődött hogylétünk felől és ismét gratulált nekünk. A tengerparton szivarozás közben oda jött hozzánk „Mics Bjúkenen” és beszélgetésbe elegyedtünk. Kis idő után feljött a szivar, mint kereskedelmi téma. Ramon ígéretett tett rá, hogy megpróbál Reloba szivart szerezni míg Varaderon leszünk, majd kiderül…

Mutattam neki egy Selectos márkájú belpiacos szivart és kiderült, hogy most látott életébe először ilyet. Este a kubai bárba is betértünk végre és kiderült, hogy a Bodeguitához hasonkóan itt is össze van firkálva a fal. Természetesen mi is megjelöltük a helyet. Az egész napos evés-ivásban megfáradva tértünk nyugovóra éjfél körül.

Kata szemével:

7. nap 2016. 04.02. szombat: Ma kb.10 felé ébredtünk boldogan 🙂 . Lementünk reggelizni, koktélozni, majd a partra is kicsit, egész nap pihiztünk, most már önfeledten élveztük a nászutunkat 🙂 . Az igazgató megint odajött hozzánk, kedvesen érdeklődött, hogylétünk felől, mindenki kedves volt. Szép nap volt ez is…

Este meglátogattuk a kubai bárt, ami csak hatkor nyit, észrevettük, hogy itt is tele van írva a fal, hát nem hagyhattuk ki, mi is felírtuk magunkat. A báros miközben készítette a koktélunkat, szalvétából esküvőnk alkalmából készített nekem egy rózsát (nagyon kedves volt tőle). Ücsörögtünk picit, megittuk az italunkat majd, visszatértünk a szobánkba.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .