web analytics

Reggelre a torokkaparás fokozódott és kicsit köhögök is, de remélém hamar el múlik! Kata hajnalban lement két napozóágyat foglalni a parton. Reggelire megittuk a tegnap kapott ajándék pezsgőnket majd lementünk reggelizni. Vissaérve a szobánkba ittunk egy kis pezsit és irány a part délig. Ma már úgy sem lesz lehetőségünk ejtőzni a ceremónia miatt.

Érdekes módon (eddig) nem idegeskedtünk, felvettük a kubai „ritmust”. Ebéd előtt elmentünk a szomszédos boltokba fehér körömlakkot és hajhabot nézni Katának , de csak az előbbit tudtunk szerezni. Ebédnél összefutottunk Aniuskával és gyakorlatilag felzavart minket a szobába pihenni. Szót is fogadtunk, de előbb vettünk magunkhoz egy kis innivalót… :mrgreen:

Gyorsan rendbeszedtem magam és várom, hogy ki legyek zavarba szobából! 16:00-kor lementem s halba, kértem egy gin-tonicot és kicsivel később egy szivarra is rágyújtottam. 16:50-kor Aniuska levitt a partra, vártam pár percet, levettem a cipőm és mentünk a szertartás helyére. Éppen beálltam a helyemre mikor megszólalt a Beatles – Let it be című szám és megláttam Katámat gyönyörű ruhájában ahogy sétál le hozzám. Puszival üdvözöltem és kezdődött a ceremónia.

Aniuska tartott egy kis beszédet angolul majd jött a gyűrűhúzás és a hitvesi csók. Kb 150-en nézték a ceremóniát, volt aki fotózott is. Ezután a fotósé volt a főszerep, aki egy hajcsár módjára vitt minket és utasítgatott, de végig kedves és illemtudó volt. Bármerre mentünk folyamatos rivaldafényben úsztunk és kaptuk a gratulációkat. Visszaérve a hotelbe a tortával csináltunk pár fotót majd irány a tenger fotózás céljából a naplementében. Innentől viszont végre csak rólunk szólt az este.

Kaptunk egy kedves hölgyet aki csak velünk foglalkozott és felszolgálta az 5 fogásos vacsoránkat. A főfogás egy 20dekás medium bélszín és egy fél languszta volt fejenként. A languszta valami fura szósszal volt meglocsolva, de szerencsére csak egy részén. Ettől függeltlenül nagyon jó volt minden, még az a két üveg pezsgő is, ami a vacsihoz fogyott. A szálloda igazgatója is odajött gratulálni majd később is érdeklődött, hogy minden rendben van-e. Vacsi után még mezítláb sétáltunk a városban kezünkben a cipőnkkel és közben fogadtuk a gratulációkat.

Az este többi része a mi titkunk…  😎 

Kata szemével:

6. nap 2016.04.01.péntek A NAGY NAP: reggel hét körül ébredtem. Gábor még szuszókált, nem érezte túl jól magát (megfázott 😥 ), én gyorsan felöltöztem magamhoz vettem a törülközőinket és lerongyoltam a partra, hogy foglaljak napágyakat. A hűvös reggeli homokhoz, amikor belesüpped az ember lába, nincs fogható…

Bal oldalon nem volt szerencsém, (ahogy Gábor mondta ez egy nyugdíjasklub  😈 ) és tényleg, az összes napágy már le volt foglalva, hát ezek nem pihenni jöttek, mért kelnek itt is hatkor? No, nem baj, jobb oldalra elrongyoltam, ott még volt egy napernyő üresen, hozott nekem a “béjvacsos” csávó két ágyat, amit gyorsan lefoglaltam. Ma már mi is odaférünk. 🙂 . Ezután megittuk a pezsgőt amit ajcsiba kaptunk, majd lementünk reggelizni. Hát indulhatna ennél jobban egy nap :mrgreen: ?.

Reggeli után átrongyoltunk a boltba fehér körömlakkért (hihetetlen milyen nehéz itt fehéret beszerezni, de sikerült) hajhabot esélytelen volt, de a naptejet (nem voltam rák vörös valószínű) megpróbálta rám tukmálni. Kell a francnak… már úgy is mindegy 🙂 . Ezután lementünk a partra, fürcsiztünk és próbáltunk pihizni az árnyékba (újra pirosan 🙂 ), majd mentünk ebédelni. Ebéd után összefutottunk Aniuskával, aki felzavart minket a szobánkba, hogy most már pihizzünk, és készülődjünk. Hát jó…

De azért bementünk egy koktélért a bárba :mrgreen: . Gábor elkészült, én is félig, majd Anyuska 16:00-kor lezavarta, hogy ne lássa meg a ruhámat (igazi úriemberként viselkedett, bármikor megnézhette volna a ruhát de nem tette 🙂 ). Egyedül maradtam, félig magamra cincáltam a ruhámat, majd 16:15 kor Aniuska feljött segíteni befejezni a készülődést. Hajam kész, smink csak egy pici (úgy is lefolyna) ruha felvéve, mondta hogy felhív amikor indulhatok, addig üljek a légkondi alá (ahha ha működne rendesen és nem 29 fok lenne a szobában, miközben kint 34 :mrgreen: ). Már tűkön ültem, koktélom nem volt 😉 de Gábor maradék Kubai rumját megittam 😆 , folyt rólam a víz, 16:50 cseng a telefon, de jó mehetek, lótúrót majd 10 perc múlva, ötkor induljak le. Hát jó…

Várok, most már kezdek picit izgulni. Szobakulcsot (kártyát) melltartóba betesz, majd ajtó becsuk, elindul. Kezd a szívem a torkomban dobogni. Lemászok a másodikról (nem volt egyszerű…, liftet persze nem ismerik..) Lépcsőt túléltem, de végig kell menni a tömegen, csak röpke 150 fős vendégsereg nézi végig ahogy tipegek a part felé, közben tapsolnak, kacsintanak, odaszólogatnak, mindenki engem néz. Közeledek a helyszín felé, meglátom a fotóst elüvölti magát, hogy indítsák a zenét, gyorsan szandi le, zene megy (Beatles – Let it be) rálépek a homokra, majd meglátom Gábort, ahogy ott feszít Aniuskával a boltív alatt, piros virágokból szív alakot formáztak a homokban, ott ált Ő. De nem sírtam el magam, csak majdnem 😆 .

Mindenki a parton lélegzetét visszafojtva nézett minket. Őszintén nem sokat értettem abból amit Aniuska mondott angolul, figyelt oda a t..köm 🙂 , máshol voltam kicsit 🙂 . Gyűrűhúzás, majd elcsattant az első csók, mindenki üdvrivalgásban tört ki 🙂 Szép volt!  🙂 . Pezsgő durrant, fotós meg össze vissza kattintgatott 🙂 , majd újra átmentünk a nézőközönség között, páran odamerészkedtek személyesen is gratulálni.  🙂 Azért cukik az idősek! Odajött a szálloda igazgató is gratulálni, majd mentünk fotózkodni.

A fotós nő egy hajcsárv volt, kedves de akor is egy hajcsár. Ide nézz, oda nézz, ide állj, így állj úgy feküdj… pff, már kezdtem fáradni, de nagyon szép helyekre vitt minket. Apa emlékére a Beatles szoborhoz is elmentünk fotózkodni 😎 . Visszaértünk a szállodába, készítettek nekünk egy tortát, azzal is fotózkodtunk, majd le a partra, be a vízbe (szegény ruha, de majd rendbe hozzák azt mondták) szakadt is kicsit én is, kicsit Gábor is taposta 🙂 . Itt már felszabadultabbak voltunk. Ezután mentünk vacsizni. Öt fogásos vacsi, a végére kipurcantam, plusz két üveg pezsgő. Minden nagyon finom volt, a főfogás szték és fél languszta volt, az utóbbi nem lesz a kedvencem 😆 . Vacsi után még elmentünk mezítláb cipőnkkel a kezünkben sétálni egy kicsit a városban, majd kaptunk egy üveg bort a pultosoktól és elvonultunk a just married felirattal ellátott szobánkba 😎 , ahol várt minket egy kis meglepi Aniuskától, de a többi már a mi titkunk marad 😈 …

Hihetetlen hogy itt vagyunk és itt házasodtunk Kubában…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .