web analytics

Nem aludtam túl jól, már kicsit tegnap is éreztem a bélésemet, de nem volt jelentÅ‘sége, bezzeg ma reggel… Szerencsére hoztunk gyógyszereket. 11 óra elÅ‘tt lementünk a bárba, hogy az Aniuskával való találkozásunk elÅ‘tt igyunk valamit.

Aniuska megmutatta nekünk, hogy hol gondolta a ceremóniát és a vacsorát. Nem ellenkeztünk, csak megerősítettük, hogy tökéletes lesz. Átnéztünk ismét a szivarboltba, hogy hátha van olcsó szivarjuk és akkor láttuk meg, hogy itt is vannak helyben készített szivarok, de várni kell, mert a készítőjük nincs itt. Vártunk kicsit kint, mert bent iszonyat hideg volt. Meguntuk a várakozást és inkább visszamentünk fogyasztani a bárpulthoz. Szép lassan eljött az ebédidő, de előtte ittunk pár koktélt.

Ebéd után végre lejutottunk a partra és megmártóztunk a tengerben. Iszonyatosan tiszta a víz, 100-150méterre a parttól még mindig csak mellkasig ér a víz. Miután kipancsoltuk magunkat felmentünk lecsapatni magunkról a kicsapódott sót. Természetesen lementünk a bárba egy italra majd visszamentünk a szivarboltba. Most sem volt ott a szivarok készítője, de érdekes módon most már tudtunk venni az eladóktól is, de cserébe megcsappant napközben a készlet, de a lényeg, hogy nem távoztunk üres kézzel.

Irány a bárpult, egy corona szivar hamuvá válik a kezeim között miközben iszogatunk és nézzük a naplementét a parton. Vacsora után elsétáltunk kalapot nézni, de nem jártunk sikerrel. Csalódottságunkat italba folytottuk majd irány a jól megérdemelt alvás. Sajnos lefekvéskor már kezdtem érezni a torkomat, hogy kicsit kapar.

Kata szemével:

 5. nap 2016.03.31. csütörtök.: Kicsit meleg volt az este, sajna a légkondi nem remekel túl jól a szobában, gyors zuhany, majd reggeli, kicsi koktélozás, oszt 11-re mentünk Aniuskához az esküvÅ‘szervezÅ‘nkhöz, hogy megbeszéljük az esküvÅ‘nket 🙂 . Elvitt minket két helyszínt megmutatni, ahol lesz a ceremónia, lent a homokban a parton, illetve utána ahol utána a gyertyafényes vacsorát kapjuk. Minkét helyszínre rábólintottunk, de még nem izgultam 🙂 .

Ezt követÅ‘en átmentünk a Habanos szivarboltba Gábornak körülnézni szivarok ügyében (nem mintha nem lett volna 🙂 ) A sarokban rátaláltunk egy kis üveges szekrényre, ahol egy bácsi által készített helyi szivarok voltak kaphatóak, de azt mondták csak ha megjött a bácsi akkor tudunk belÅ‘le venni. Vártunk egy kicsit a bolt elÅ‘tt, majd meguntuk (nagyon hideg volt a boltban, nem is értem miért kell ennyire hűteni…) és visszamentünk a bárba koktélozni, majd ebéd után átöltöztünk és lementünk a partra.

Hát nem hogy napágyat, de árnyékot sem találtunk üresen, az összeset elfoglalták. Letettük a törülközÅ‘nket a homokba, papucsokat mellé, majd irány a víz. Picit hideg volt, de gyorsan megmártóztunk benne, így már sokkal jobb volt 🙂 . Gyönyörű kristálytiszta víz, homokos part, gyönyörű és hihetetlen látvány. Mint a képeken, sÅ‘t még annál is szebb. Jó sokáig be lehetett menni a vízbe, és még akkor is csak derékig ért a víz. Simán hanyattfeküdtem a vízen és ejtÅ‘ztem picit.

Alig voltunk szinte a vízben mégis leégtem 🙂 így mára elég is volt a strandolásból, fÅ‘leg árnyék híján a tűzÅ‘ napra nem volt kedvünk kifeküdni. Ezután gyors zuhany és mentünk inni egy koktélt majd átsétáltunk ismét a szivarboltba szivarért. Visszamentünk és megint a bárban találtuk magunkat, ahol Gábor elszívott egy szivart. Közben koktélokat kóstolgattuk, majd vacsorát követÅ‘en elmentünk sétálni, hátha találtunk nem „tucat gagyi” kalapot, de sajna nem volt szerencsénk. Jó kis séta után eltettük magunkat másnapra. Hisz jön az esküvÅ‘nk napja, pihizni is kell valamikor…  🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .